Genel

Bilek Ölçüsü Nasıl Alınır?

Bilek Ölçüsü Nasıl Alınır?

Bileklik, günlük hayatta şık olmanıza yardımcı ve tarzınızı tamamlayan özel bir aksesuardır. Ancak, bileklik alırken en büyük sorunsa bilek ölçünüzü bilmemektir. Hal böyle olunca birçok müşteri bu yüzden bileklik almaktan vazgeçerken, birçok kişi de yanlış bileklik ölçüsünü tercih ederek satın aldığını ürünü geri iade etmek zorun kalır. Biz de siz değerli Hestia Silver müşteri için hazırlamış olduğumuz bu konuyla beraber bilek ölçüsü nasıl alınır hakkında detaylı bilgileri bir araya getirdik. İşte bilek ölçüsü alma hakkında tüm bilinmesi gerekenler! İşte bilek ölçüsü nasıl alınır sorusunun cevabı

Bilek Ölçüsü Nasıl Alınır?

Bilek ölçüsü alma konusunda birbirinden farklı yöntemler vardır. Ancak, biz en kolay ve basit yöntem olan bilek çevre yöntemi ile bilek ölçüsü nasıl alınır sorusunun cevabını vereceğiz. Neredeyse her evde bulunan mezura yardımıyla bileğinizin ölçüsü alabileceğiniz bu yöntem ile ilgili detaylarda şu şekilde:

Adım 1: İlk olarak elinize bir mezura ya da bir parça tel alın. Eğer her ikisi de elinizde mevcut değilse bunların yerine bir kağıt ile bu yöntemi kolay bir şekilde siz de uygulayabilirsiniz.

Adım 2: Mezura, tel veya kağıt parçasını aldıktan sonra bahsi geçen bu malzemeleri bileğinize göre sarın ve iki ucun birleştiği yeri bir kalem veya benzeri bir şey ile işaretleyin.

Adım 3: Ardından elinize alacağınız milimetrik (mm) cetvel ile mezura veya kağıt da işaretle yaptığınız alanı ölçün.

Adım 4: Ölçerek bulduğunuz değer sizin bilek ölçünüzü verecektir.

Adım. 5: Daha sonrasında da ölçüm sırasında elde etmiş olduğu ölçüyü hemen aşağıda yer alan tablo üzerinden denk gelen ölçüyü baz alarak mağazamız üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Bilek Ölçü Tablosu

Bilek Çevresi

Bilek Ölçüsü

11 – 12 cm

XXS

13 – 14 cm

XS

15 – 16 cm

S

17 – 18 cm

M

19 – 20 cm

L

21 – 22 cm

XL

23 – 24 cm

XXL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir