Genel

Gümüş Takı Bakımı Nasıl Yapılır?

Gümüş Takı Bakımı Nasıl Yapılır

Gümüş takılar altından sonra en çok sevilen ve tercih edilen takı türlerindendir. Özellikle hediye seçimi yaparken ışıltıyla gözümüzü doyuran gümüş takıları tercih ederiz. Gümüş takılar her ne kadar güzel bir görüntüye sahip olsa da içerisinde barındırmış olduğu bazı minerallerden dolayı zaman içerisinde kararıp eski güzelliğini yitirebiliyor. Bu yüzden gümüş takılarınıza mutlaka bakım yapmalı ve eski yıpranmış bir görüntüye sahip olmaktan korumalısınız. Peki gümüş takı bakımı nasıl yapılır? İşte siz değerli müşterilerimiz için gümüş takı bakımı tavsiyesi:

Gümüş Takı Bakımı ve Saklama Tavsiyesi

Gümüş takılarınızı muhafaza mutlaka takılarınızı kullanmadığınız zaman havasız ve nemsiz bir kutuda ya da jelatin bir poşet içinde saklamanızı öneririz. Eğer saklama koşullarında gerekli şartları yerine getirirseniz takılarınızı son bıraktığınız halde kalmasına büyük ölçüde yardımcı olursunuz. Fakat gümüş takılarınızı açık havada bırakırsanız hava ile etkileşime ve bir de banyo gibi nemli ortamlarda bırakırsanız kararmaya başlayacaktır.

Gümüş bakımı konusuna gelecek olursak, rengi solmuş gümüş takılarınız var ise bunları bir gümüş tamircisine bakım yapılacak ve rodaj yapılacak diye teslim edebilirsiniz. Gümüş ustası da size çok yüksek olmayan bir işlem ücreti karşılığında takınızı eskisi gibi canlı görüntüsüyle birlikte teslim edecektir. Böylece 15-20 TL karşılığında âtıl durumda olan ya da kararmış gümüş takılarınızı sıfır hale getirerek yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu konuda belirtmemiz gerekiyor ki kararan ve solan gümüş takılarınızın sadece yüzeyidir. Bu yüzden gümüşe ve gümüş takılarınıza asla küsmeyin. Yukarıda belirttiğimiz noktalara dikkat ederek, siz de gümüş takılarınızı çok daha uzun süreli ve parlak bir şekilde kullanabilirsiniz.

Gümüş bakımı konusuna ek olarak Hestia Silver üzerinden satın aldığınız tüm 925 Ayar Gümüş Takılarınızı 1 yıl boyunca tamamen ücretsiz bir şekilde bakım ve tamirini karşıladığımızı da yeniden hatırlatalım. Eğer konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, İletişim menüsü üzerinden veya WhatsApp Destek hattımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir